👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
FOTO'S -  2013 - Driekoningenfeest -  decamere

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

2013 - Driekoningenfeest

Op 18 januari 2013 ging naar jaarlijkse gewoonte ons Driekoningenfeest door. Ons ledenfeest, dat elk jaar in januari doorgaat, kreeg deze bijzondere naam sinds onze toneelvereniging in 1954 werd geproclameerd als de Aloude Hoofdcamere vander Rhetorycken van den Heylichen Gheest.

Dit jaar ging het Driekoningenfeest door in de evenementenzaal van het CM-gebouw in Sint-Pieters. Iedereen was weer welkom, ook vrienden, familieleden van onze leden en andere geïnteresseerden mochten zoals altijd meekomen. De Camere wil namelijk meer zijn dan alleen een theatergezelschap, het is een vriendenkring. Niet alleen passie voor het toneel bindt ons, maar ook de passie om te feesten, samen als groep ons in te zetten voor de Bloedprocessie, de Reiefeesten, of de Gouden Boomstoet. Het werd opnieuw een erg gezellige avond.

Wens je deel te nemen aan een van onze activiteiten en/of wens je gratis lid te worden van de Camere? Graag! Stuur ons een mailtje via de pagina Contact of kijk op de pagina Lid Worden.

Hoofdman Peter steekt van wal met zijn speech. Hoofdman Peter De Becker speecht Hoofdman Peter De Becker speecht ... en wordt gehoord. Ondertussen staat alles klaar voor de gourmet De hapjes De groentjes En bakken maar! Zoals elk jaar werd het opnieuw een gezellige avond En na het dessert volgde nog een quiz.