👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
FOTO'S -  2015 - Driekoningenfeest -  decamere

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

2015 - Driekoningenfeest

Op zaterdag 17 januari vond ons Driekoningenfeest opnieuw plaats in de bovenzaal van de kantoren van de CM in Sint-Pieters. Zoals onze hoofdman het graag zegt is de Camere meer dan een theatergezelschap, het is ook een vriendenkring. Het werd opnieuw een gezellige avond. Tijdens de speech van Peter werd ook onze nieuwe Prince van Ere voorgesteld: schepen Hilde Decleer. Zij vormt de Eed van de Camere, die instaat voor de bescherming van onze toneelvereniging, de oudste van Brugge, met een geschiedenis die teruggaat tot 1428! Deze datum stond ook vermeld op de linten van de voltallig aanwezige raadsleden van de vernieuwde Raad, het bestuur van de Camere. De vernieuwde Raad ging natuurlijk samen met de Prince van Ere - of zeggen we nu Prinses van Ere? - op de foto.

Na de hapjes ging iedereen aan tafel voor het orloffgebraad met gratin, groentjes en fruit. Daarna kon iedereen genieten van de heerlijke gebakjes van kersvers raadslid en actrice Nadia. Bijzonder lekker! Zoals het hoort liep het feest opnieuw gezellig uit. 

Wens je deel te nemen aan een van onze activiteiten en/of wens je gratis lid te worden van de Camere? Graag! Stuur ons een mailtje via de pagina Contact of kijk op de pagina Lid Worden.

Hoofdman Peter steekt zijn speech af Detail van het plakket van de hoofdman De vernieuwde Raad met Prince van Ere schepen Hilde Decleer Aan tafel! Nadia legt uit De heerlijke gebakjes van Nadia